KPJ mládeže Milovy 2021

Od pátku 17. 9. do neděle 19. 9. proběhl krajský přebor mládeže v klasickém šachu. Stejně jako v loni se přebor uskutečnil v rekreačním středisku Milovy (Sněžné) a účastnilo se ho 90 chlapců a dívek. 

V kategorii HD12 v konkurenci dvaceti šachistů nás reprezentovali Vojtěch Šmehlík (5. místo) a Matyáš Daul (9. místo). Bohužel Vojtovi o jedno místo utekl postup na Mistrovství Čech. V HD14 opět nezklamala Leona Bártová. Mezi dvaceti pěti chlapci a dívkami skončila dvanáctá. Lépe se umístila pouze jedna dívka a tak si Leona z Milov odvezla stříbrnou medaili za druhé místo v D14. Poslední zastoupení jsme měli v HD16. Florian Beil (13.místo) měl však nelehký úkol, protože naprostá většina soupeřů měla výrazně lepší  osobní ELO (výkonnost).

Celkově se dá hovořit o vydařeném turnaji. Důležité bylo, že se vůbec v dnešní době mohl přebor uskutečnit. Děti si užily  i pěkné prostředí kempu a už se těší na další turnaj, který bude za týden v Ústí nad Orlicí. Zde se koná už 50. ročník Orlické šachovnice.

Konečné výsledky jsou k dispozici zde.

Všechny fotky z akce si můžete prohlídnout zde.

Napsat komentář